UNUTARSTRANAČKI IZBORI Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a! UNUTARSTRANAČKI IZBORI Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a!
Bliži se datum održavanja unutarstranačkih izbora u HDZ-u, a pripreme su u tijeku na razini cijele Hrvatske. Središnjem izbornom povjerenstvu HDZ-a pristigla je samo... UNUTARSTRANAČKI IZBORI Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a!

Bliži se datum održavanja unutarstranačkih izbora u HDZ-u, a pripreme su u tijeku na razini cijele Hrvatske.

Središnjem izbornom povjerenstvu HDZ-a pristigla je samo jedna pravovaljana kandidatura za predsjednika stranke, dosadašnjeg predsjednika Tomislava Karamarka, koja je potvrđena s više od trideset tisuća pravovaljanih potpisa, priopćeno je u ponedjeljak iz HDZ-a.

Izbori za predsjednika stranke po prvi put obavit će se po načelu “jedan član – jedan glas”.

Glasovat će moći svi članovi stranke, a iznimno za ove izbore, na birališta će moći pristupiti i oni s važećom članskom iskaznicom, ali koji zbog nekog razloga nisu do izbora uspjeli platiti članarinu.

 

 • jutro

  24. ožujka 2016. #1 Author

  Demokracija – ne smije se nitko kandidirati.

  Odgovori

 • via magna

  28. ožujka 2016. #2 Author

  Kim Il Sung I.Dovoljno.Di je nestao Jurjević koji je najavljivao kandidaturu, također iz Kruševa(nevjerojatno i čudesno misto,mislim da će budući predsjednik RH biti iz njega, 100%).Ili su se dva zemljaka dogovorila.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.