URINIRANJE PO UGOSTITELJSKOM OBJEKTU Privedena dvojica Zadrana URINIRANJE PO UGOSTITELJSKOM OBJEKTU Privedena dvojica Zadrana
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 28 i 29 godina, koji su u nedjelju... URINIRANJE PO UGOSTITELJSKOM OBJEKTU Privedena dvojica Zadrana

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 28 i 29 godina, koji su u nedjelju ( 14.srpnja) oko 12.30 sati, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt na Obali kralja Tomislava u Zadru te narušili javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.
Naime, 28-godišnjak je odmah po dolasku u objekt počeo urinirati po terasi čime je vrijeđao moralne osjećaje gostiju i zaposlenika, a potom je nastavio s narušavanjem vrijeđajući zaposlenika raznim pogrdnim riječima.
Narušavanje se nastavilo tako što im je prišao 37-godišnji vlasnik te ih upozorio i pokušao smiriti, na što su se obojica oglušili i nastavila s verbalnim vrijeđanjem vlasnika i zaposlenika, a potom je došlo i do međusobnog fizičkog sukoba između njih, uslijed čega je oštećen i inventar ugostiteljskog objekta.
Uz optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja te vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana ( članak 6. i 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira) obojica su jučer privedena na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, dok je protiv 28-godišnjaka podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije.
Isto tako zbog narušavanja javnog reda i mira ( članak 13. Citiranog zakona), protiv 37-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

  • BRANE

    16. srpnja 2019. #1 Author

    To nisu Zadrani a niti Hrvati—to su došljaci pa čak iz 1945godine …45ta,45ta

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.