USPJEH I PRIZNANJE Zadranka Sandra Rončević proglašena policajkom godine! USPJEH I PRIZNANJE Zadranka Sandra Rončević proglašena policajkom godine!
Na Danima hrvatskog turizma, sinoć je u Vinkovcima svečano dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije... USPJEH I PRIZNANJE Zadranka Sandra Rončević proglašena policajkom godine!

Na Danima hrvatskog turizma, sinoć je u Vinkovcima svečano dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu „Čovjek –ključ uspjeha u turizmu“. U kategoriji najbolje policajke nagrađena je policijska službenica Policijske uprave zadarske.

Nagrade su uručene na imanju Kunjevci kod Vinkovaca, gdje se u prigodnom šatoru okupilo oko tisuću turističkih djelatnika i s njima povezanih partnera te predstavnici županija, gradova i institucija iz cijele Hrvatske. U Vinkovcima je održan prvi krug nagrada, a top deset godišnjih turističkih nagrada dodijelit će se večeras u završnici u Osijeku.

Sandra Roncevic 1
Prethodno svečanoj dodjeli nagrada,  za sudionike su bile organizirane tri prezentacije koje obuhvaćaju posjet Slavonskom Brodu, Bukovlju gdje je smješten prvi brodski salaš – Eko – etno Salaš Savus. Zatim, posjet Kutjevu i Požegi gdje su se održale radionice i degustacije na temu Vinska priča – graševina.
Nadalje, organiziran je i posjet Parku prirode Papuk i Parku šumi Jankovac gdje se održao obilazak jankovačkog slapa Skakavac, Jankovačkog jezera, groba grofa Jankovića i staklane. Na završetku obilaska održalo se i predavanje Papuk, tajanstveni dragulj Slavonije.

Policajka godine je Sandra Rončević iz Policijske uprave zadarske, kojoj je nagradu u kategoriji „„Čovjek –ključ uspjeha u turizmu“,  za  policajca – policajku 2019.godine uručio ministar turizma Gari Cappelli.
Dodjeljujući nagrade najboljim djelatnicima, ministar turizma naglasio je da su ljudi i osmijeh ključ svega, da oni grade turizam.

Sandra je policijska službenica Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar, policijska službenicu za analizu rizika, u zvanju višeg policijskog narednika, a povodom Dana policije pohvaljena je i od načelnika PU zadarske zbog profesionalnog i predanog izvršavanja službenih zadaća te iznimnog doprinosa u ostvarenju povjerenja građana i policije.

Iz PU zadarske poručuju:
“Drago nam je da je njezin profesionalni rad  prepoznat i kod komunikacije sa stranim i domaćim gostiju, zbog čega je predložena i nominirana za nagradu ‘Čovjek – ključ uspjeha u turizmu’.”

sandra r

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.