USPJEH Mario Kapović iz Vira uhvatio hobotnicu tešku devet kilograma! USPJEH Mario Kapović iz Vira uhvatio hobotnicu tešku devet kilograma!
Punta Kozjak bila je sretna pošta za virskog ribiča Maria Kapovića koji je ostima ulovio hobotnicu od oko 9 kilograma. Prije nekoliko godina zabilježili... USPJEH Mario Kapović iz Vira uhvatio hobotnicu tešku devet kilograma!

Punta Kozjak bila je sretna pošta za virskog ribiča Maria Kapovića koji je ostima ulovio hobotnicu od oko 9 kilograma. Prije nekoliko godina zabilježili smo nešto veći i teži ulov hobotnice na Viru, po prilici na sličnoj poziciji, ali je ovakav morski kapitalac uvijek dobra priča.

– Znao sam uhvatiti i veće hobotnice, jednom čak i od 12 kilograma, ali je i ovo izniman primjerak. Počeo sam loviti još kao dijete, pa znam ponašanje hobotnica i način lova. Uhvatio sam je rakom, bilo je to ribička rutina nakon što sam je primijetio – prepričava Kapović sretne i spretne okolnosti koje su mu donijele ne samo prestižni ribički trofej, već i vrlo lijepu zaradu s obzirom da se kupac gotovo trenutno stvorio uz plažu Jadro gdje je virski ribič pozirao s hobotnicom. Inače je sinoćnji ulov bio jedini za Kapovića, a koji dan ranije našle su se tri sipe, četiri lista i par mušuna. Taman za teću ili gradele.

IMG_03_crop_800x450

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.