USPJELA JE! Djevojka koju je Tankerska plovidba odbila zaposliti jer je žensko – našla je posao! USPJELA JE! Djevojka koju je Tankerska plovidba odbila zaposliti jer je žensko – našla je posao!
Petra Prosenica mlada je žena iz Sali o kojoj je Zadarski list pisao nakon što je, tražeći kadeturu, naišla na odbijenicu Tankerske plovidbe, uz obrazloženje da... USPJELA JE! Djevojka koju je Tankerska plovidba odbila zaposliti jer je žensko – našla je posao!

Petra Prosenica mlada je žena iz Sali o kojoj je Zadarski list pisao nakon što je, tražeći kadeturu, naišla na odbijenicu Tankerske plovidbe, uz obrazloženje da im “nije običaj primati cure”. Našla je posao, odnosno kadeturu, na “strancu”. Javila im se sa puno dobrih vijesti nakon što već nekoliko mjeseci “tuče more” na Ardmore Defenderu, 184 metra dugačkom brodu od 37.000 tona. Upitali smo je odmah kako se osjeća otkad je našla posao.

– Mislim da je u ovom slučaju bolje reći – pronalazak ukrcaja. Nakon gotovo dvije godine od obrane diplomskog rada, kojekakvih komplikacija – koje su bile posljedica našeg ‘predivno’ uređenog obrazovnog sustava, i mnogih prepreka, napokon sam uspjela ostvariti svoj san i otisnuti se na daleka mora. U trenucima je sve ovo izgledalo neostvarivo. No, sad mogu sa sigurnošću tvrditi da se upornost definitivno isplati.” – kazala je Petra za Zadarski list u kojem možete pročitati cijeli intervju s njom.

  • via magna

    24. kolovoza 2016. #1 Author

    A ja mislio da se Tankerska s ovim mlađim šefovima modernizirala….Bravo za curu,upornija je od mnogih muških kolega.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.