“USPJEŠNA SURADNJA” Matek plaćao usluge detektivu Sjeni i zaposlio mu kćer u Vodovodu “USPJEŠNA SURADNJA” Matek plaćao usluge detektivu Sjeni i zaposlio mu kćer u Vodovodu
Na sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, tijekom rasprave o izvješću o ratu tvrtke Vodovod d.o.o., vijećnica SDP-a Sabina Glasovac postavila je pitanje direktoru Tomislavu... “USPJEŠNA SURADNJA” Matek plaćao usluge detektivu Sjeni i zaposlio mu kćer u Vodovodu

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, tijekom rasprave o izvješću o ratu tvrtke Vodovod d.o.o., vijećnica SDP-a Sabina Glasovac postavila je pitanje direktoru Tomislavu Mateku o tome zašto nije navedeno koliki su gubici.

“Prema informacijama koje imamo, otkako ste vi došli za direktora, gubici su narasli. Nas ovdje zanima što se događa s vodom, da li je netko krade, poklanja ili što već. Angažirali ste i detektiva Sjenu. Zanima nas što je on otkrio i kakvu suradnju ste imali osim što ste mu platili usluge i zaposlili njegovu kćer.” – kazala je Sabina Glasovac.

Matek joj je odgovorio kako su oni angažirali detektiva Sjenu ne da otkrije tko krade nego da snimi i dokumentira kada se otkrije krađa.
“Sat njegova rada košta 200 kuna i koliko odradi mi platimo.” – istaknuo je.

Glasovac je rekla kako joj nije odgovorio što su rezultati rada detektiva Sjene, osim da je rezultat njihove suradnje zapošljavanje njegove kćeri.

  • Sunce

    4. kolovoza 2016. #1 Author

    Cili zadar je njihova prćija…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.