UŽASAN PRIZOR Zavezao psu kamen oko vrata i utopio ga! UŽASAN PRIZOR Zavezao psu kamen oko vrata i utopio ga!
Na užasavajući prizor naišli su ronioci iz Bibinja koji su ronili oko otočića Karantunić koji se nalazi u blizini Ždrelca i Pašmana. Roneći naišli... UŽASAN PRIZOR Zavezao psu kamen oko vrata i utopio ga!

Na užasavajući prizor naišli su ronioci iz Bibinja koji su ronili oko otočića Karantunić koji se nalazi u blizini Ždrelca i Pašmana.

Roneći naišli su na tijelo psa kojeg je netko ubio na užasavajući i brutalan način. Zavezao mu je težak kamen oko vrata i gurnuo ga u more. Pas zbog težine kamena nije mogao isplivati, te se utopio. Ovaj prizor rastužio je ronioce.

Foto: Đani Iglić / Podvodni.hr

 • anna

  22. siječnja 2018. #1 Author

  Ne objavljujte javno ovakve tragedije jer dajete povoda bolesnicima da učine istu stvar. Svi računi dođu na naplatu! Provjereno! Još nešto…Kvalitetan novinar nije onaj koji objavljuje svaku vijest, več onaj koji odabire humanu vijest, kojom potiče plemenitost kod svih ljudi, čak i djece.

  Odgovori

  • Anonimno

   22. siječnja 2018. #2 Author

   Gospodjo triba staviti sve pod tepih, pa da i dalje monsteri truju, ubijaju i muče jadne životinje. To treba glava za glavu na isti način pa bi se ubice razmislili sto bude kad zlo napravim! Kamen za glavu i u more😡

  • Anonimno

   22. siječnja 2018. #3 Author

   Strašno!Jadan pas,to nisu monstrumi nego čudovišta i ubojice. Trebaju odmah iza rešetaka prije nego nju drugu životinju ili psa utope.

 • Anonimno

  22. siječnja 2018. #4 Author

  eto ja ču biti human prema tom monstrumu i psihičkom bolesniku. kad saznate tko je pozovite me i garantiram mu laku.brzu i bezbolnu egzekuciju od svoje vlastite ruke.

  Odgovori

 • Anonimno

  23. siječnja 2018. #5 Author

  Sram nek bude onoga ko god je to napravio.

  Odgovori

 • anna

  23. siječnja 2018. #6 Author

  Gospodine Anonimni, nisam rekla da se stvari trebaju zataškati, kako vi kažete staviti pod tepih, već se takvi slučajevi trebaju prijaviti Međunarodnom sudu za zaštitu životinja i tražiti progon počinitelja i najstrožija kazna za tu osobu i sve druge koje krše zaštitu prava na život i slobodu životinja, u ovom slučaju kućnog ljubimca. Član sam jedne takve institucije, vjerujte mi peticije čine čuda, ali na čelu takve organizacije moraju stajati vrhunski antropolozi, biolozi, veterinari i Sudovi koji određiuju zakone o pravima životinja. U SAD-u postoje zakoni da se zlostavljanje i ubijanje životinja kažnjava kao da ste zlostavljali i ubili čovjekaili dijete, u ponekim državama, ali to se polako razvija, i za to postoji kazna zatvorom ili brutalna novčana kazna. Zato se svi mi trebamo izboriti za takve zakone u Hrvatskoj, jer ovakvi slučajevi će i dalje biti prisutni u našem društvu. Ali onaj tko je ovo učinio, nek zna da je ovo KUKAVIČJI ČIN jednog PSIHOPATE, koji nije imao ljubavi kao dijete,i sam je bio zlostavljan. Hvala gospodine Anonimni na dobroj namjeri da me opomenete ne razumjevši što sam zapravo htela reći, zato to sad kažem.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.