Vanja Tokić osvojila 5. mjesto na Međunarodnom prvenstvu u body buildingu Vanja Tokić osvojila 5. mjesto na Međunarodnom prvenstvu u body buildingu
Na 19. Međunarodnom prvenstvu u Body buildingu i fitnessu “Bihać open 2018.” koje je protekloga vikenda održano u dvorani Luke u Bihaću, 38-godišnja Vanja... Vanja Tokić osvojila 5. mjesto na Međunarodnom prvenstvu u body buildingu

Na 19. Međunarodnom prvenstvu u Body buildingu i fitnessu “Bihać open 2018.” koje je protekloga vikenda održano u dvorani Luke u Bihaću, 38-godišnja Vanja Tokić, članica Body building kluba Hulk iz Zadra, osvojila je 5. mjesto u svojoj kategoriji bikini fitness.

Ovo je veliki uspjeh ove naše sugrađanke koja je natjecanju nastupila sa znatno mlađim natjecateljicama, budući da na natjecanju nije bilo niti jedne žene starije od 35 godina. Na natjecanju je sudjelovalo preko 100 natjecatelja iz 6 zemalja, a žene su se natjecale u kategorijama Bikini fitness -163 cm, Bikini fitness +163 cm, Body fitness open, Physique open i Welness open.

Uz pomoć svog trenera i oca Zorana Tokića, priprema se za međunarodno natjecanje u Sloveniji koje će se održati u listopadu ove godine. Podsjetimo, Vanja je majka dvoje djece i zaposlena je, a ovim sportom bavi se u slobodno vrijeme.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.