Vatromet, bakljada i koncert Prljavog kazališta oduševili publiku u Viru! Vatromet, bakljada i koncert Prljavog kazališta oduševili publiku u Viru!
Zahvaljivao se na kraju koncerta Mladen Bodalec svim fanovima „Prljavog kazališta“ na 40 godina vjernosti – toliko, naime, traje jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih... Vatromet, bakljada i koncert Prljavog kazališta oduševili publiku u Viru!

Zahvaljivao se na kraju koncerta Mladen Bodalec svim fanovima „Prljavog kazališta“ na 40 godina vjernosti – toliko, naime, traje jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova u Hrvata. Zagrepčani s druge strane nisu iznevjerili oko pet tisuća Virana, Zadrana, virskih turista i svih gostiju otvorenja spektakularne manifestacije „Virskog ljeta“. Vrhunska produkcija zvuka, sjajna dvosatna svirka, malo standardnog zezanja i za poklon zajedničko pjevanje na bini na kraju svirke. Još je i jedan sredovječni Miro iz Ljubljane zasvirao gitaru Jasenka Houre, pa će doma u Sloveniju ponijeti dobru priču.

„Volim Prljavo kazalište i Hrvatsku. Fantje dobro sviraju, bilo mi je zadovoljstvo“, kazao je Miro koji gitaru svira iz hobija. Nekoliko puta tijekom koncerta upalile su se baklje, kao i uvijek kada nastupaju Zagrepčani, a na samom kraju u ponoć priređen je i tradicionalni vatromet.

[huge_it_gallery id=”247″]

  • Ivica

    14. lipnja 2017. #1 Author

    Njihovo ime je Prodano kazalište.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.