Večer sevdaha u Arsenalu – 13. studenog Večer sevdaha u Arsenalu – 13. studenog
Jedinstveni koncertni program pod nazivom „SEVDAH U LISINSKOM“ ove godine slavi jubilej i u uvijek rasprodanoj dvorani V. Lisinskog u Zagrebu održat će se... Večer sevdaha u Arsenalu – 13. studenog

Jedinstveni koncertni program pod nazivom „SEVDAH U LISINSKOM“ ove godine slavi jubilej i u uvijek rasprodanoj dvorani V. Lisinskog u Zagrebu održat će se po deseti, jubilarni put.

Repriza ovog koncerta održat ce se par dana kasnije u Zadru, 13.studenog sa početkom u 20.00h u ilirijinom Arsenalu.
Eminentne pjevače sevdaha koji će se okupiti na predstojećem koncertu i svu ljepotu sevdalinki – bosanskih, tradicionalnih i gradskih ljubavnih pjesama publici u Zadru pjevat će: Nedžad Salković, poznatiji kao „Princ sevdaha“ prepoznatljiv po vrsnoj interpretaciji sevdalinki pa i one kultne, NE KLEPEĆI NANULAMA, a uz njega će pjevati i druga velika imena: Enes Begović, Reuf Feković, Marija Šestić, Vesna Hadžić, i Azra Husarkić. Pjevače će pratiti vrhunski orkestar maestra Dinka Mujanovića.

Zadarska publika 13.studenog s početkom u 20.00h imati će prilike čuti pjesme koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a neke od njih su: „Žute dunje“, „Tebi majko misli lete“, „Emina“, „Ne klepeći nanulama“, „Čudna jada od Mostara grada“, „S one strane Plive“, „Lijepi li su mostarski dućani“, „Moj dilbere“, „Snijeg pade na behar na voće“, „Jutros mi je ruža procvjetala“, „Kad ja pođoh na Bembašu“, „Vino piju age Sarajlije“ i mnoge druge te mogu očekivati koncertnu večer za dušu i pamćenje.
Ulaznice nabavite na svim Eventim prodajnim mjestima ili preko eventim.hr.
Ne propustite predivnu večer sevdaha u jedinstvenom interijeru ilirijinog Arsenala 13.11. u 20.00h.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.