Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Biogradu Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Biogradu
Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona održat će se 10.08.2016. u 22 h u Aquatic Beach Club – Bazen Ilirije Biograd na Moru. Očekuje... Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Biogradu

Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona održat će se 10.08.2016. u 22 h u Aquatic Beach Club – Bazen Ilirije Biograd na Moru.

Očekuje Vas vrhunska glazbena produkcija, mnoštvo svjetlosnih i video efekata s repertoarom koji će zajedno s publikom stvoriti vrhunski ugođaj koji samo može pružiti Marko Perković – Thompson.

Thompsonova vjerna publika moći će uživati u pjesmama s novog albuma, najboljim dosadašnjim hitovima, laganijim pjesmama ali i žestokoj svirci.

Hitovi koji su obilježili njegovu karijeru kao što su: “Bojna Čavoglave”, “Neka ni’ko ne dira u moj mali dio svemira”, “Geni kameni” “Lijepa li si”, “Uvijek vjerni tebi”, “Iza devet Sela”, “Moj Ivane”, “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, “Moj dida i ja”, “Reci brate moj” i mnoge druge, samo su dio live izvedbi u kojima ćete uživati na ovom nezaboravnom koncertu.

Ovaj raznolik repertoar nesumnjivo će stvoriti sjajan ugođaj! Cijena ulaznica u pretprodaji biti će 80 kuna, na dan koncerta 100 kuna.
Ulaznice potražite na recepcijama Hotela Ilirije, marine Kornati, Kampa Soline i Ilirija Travel agenciji te Eventim prodajnim mjestima.

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.