Veliki koncert Petra Graše očekuje nas početkom travnja u dvorani na Višnjiku! Veliki koncert Petra Graše očekuje nas početkom travnja u dvorani na Višnjiku!
Niz zanimljivih koncerata u kojima smo imali priliku uživati na Višnjiku – nastavlja se i ove godine. Nakon spektakularnog koncerta Dina Merlina pred prepunom... Veliki koncert Petra Graše očekuje nas početkom travnja u dvorani na Višnjiku!

Niz zanimljivih koncerata u kojima smo imali priliku uživati na Višnjiku – nastavlja se i ove godine.

Nakon spektakularnog koncerta Dina Merlina pred prepunom dvoranom Krešimira Ćosića, u travnju nas očekuje veliki koncert popularnog splitskog pjevača Petra Graše.

Kako neslužbeno doznajemo, koncert bi se trebao održati 7. travnja, a nema sumnje sa će se publika i ovaj put dobro zabaviti. Grašini koncerti iznimno su dobro posjećeni, pa je tako priredio pravi spektakl prošlog ljeta na Ilirijinom bazenu u Biogradu.

Podsjetimo, koncerti u dvoranu na Višnjiku jako dobro su posjećeni, a na njih rado odlaze pripadnici i starije i mlađe generacije jer se i jedni i drugi odlično zabave – dok mladi radije plešu ispred bine, malo stariji sjede na tribinama.

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.