VELIKI POŽAR NA ZRĆU Noćas evakuirano oko 10.000 ljudi VELIKI POŽAR NA ZRĆU Noćas evakuirano oko 10.000 ljudi
NOĆAS oko 1 sat izbio je požar na Zrću. Vatra je buknula u šumi iza kluba Calypso, ali sam klub nije zahvaćen požarom. Posjetitelji noćnih... VELIKI POŽAR NA ZRĆU Noćas evakuirano oko 10.000 ljudi

NOĆAS oko 1 sat izbio je požar na Zrću. Vatra je buknula u šumi iza kluba Calypso, ali sam klub nije zahvaćen požarom.

Posjetitelji noćnih klubova su evakuirani.

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo za N1 je komentirao veliki požar koji je sinoć izbio na Zrću.

“Požar je izbio tik iza kluba Calypso, koji je najstariji klub na plaži Zrće i bio je ugrožen, ali zahvaljujući naporu vatrogasaca, klub nije izgorio i nije oštećen. Vatra je čak došla do trafo stanice, ali uspjeli smo sve to uspješno prebroditi i završili smo priču”, rekao je Dabo.

Pohvalio je i napore vatrogasaca.

“Požar, koji je bio izuzetno velikih razmjera, jer je puhala izrazito jaka i na momente olujna bura, zahvaljujući naporima vatrogasaca stavljen je pod kontrolu, a ujutro pred zoru stigli su kanaderi i možemo reći da je požar sad potpuno pod kontrolom i da nema više velike opasnosti. Hvala Bogu, nema ozlijeđenih, prema svim podacima službi”, rekao je Dabo.

Komentirao je i evakuaciju ljudi.

“Možete misliti kako je izgledalo, noć, puše bura, požar bukti, a onda smo uspjeli mlade ljude evakuirati, najprije na susjednu plažu gdje nema šume, a nakon toga, kad se požar smirio pred zoru kad su stigli kanaderi, krenula je evakuacija prema gradu Novalji i čini mi se da je to sad pred samim krajem”, rekao je.

 • Branimir

  16. srpnja 2019. #1 Author

  di su Englezi—provjerite njih

  Odgovori

 • BRANE

  16. srpnja 2019. #2 Author

  di je ona blogerica—kako kaže influencerica hm-plavuša al ne prirodna—-Kako kaže za Zrče Vatrogasce,kanadere,opcenito–vidite,vidite ovo je Hrvatska,Hrvatska.Hrvatska joj je kriva šta na Zrču gori vatra,naselje..Hrvatska je kriva….hmmm. tu se vidi da namjerno pokušavaju omalovažavati Vatrogasce,Kanadere itd–Hrvatsku…..jer ne govore šta triba i kako triba ako je nešto naopako,,,krivo objašnjavate-Nije Hrvatska kao Država kriva nego li vodstvo političko i to su partizansko-jugoslavenski okoti politički,,,,..a ti plavušo nemoj da te šporki jugovici i partizanski okoti nagovaraju na svašta i na kraju malo tupasta izgledaš-odi naprči usne silikonima

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.