VELIKI PROJEKT U PREKU Turističko naselje vrijedno 34 milijuna eura VELIKI PROJEKT U PREKU Turističko naselje vrijedno 34 milijuna eura
Za 5 godina nadamo se imati izgrađeno turističko naselje –izjavila je to Elena Segečova, članica uprave slovačke tvrtke Sitno Holding Real Estate koja je... VELIKI PROJEKT U PREKU Turističko naselje vrijedno 34 milijuna eura

Za 5 godina nadamo se imati izgrađeno turističko naselje –izjavila je to Elena Segečova, članica uprave slovačke tvrtke Sitno Holding Real Estate koja je postala vlasnikom atraktivnog terena na Ugljanu. Danas je naime u Preku potpisan ugovor o prodaji općinskih 77 000 metara četvornih toj tvrtki.

Sitno Holding je, kao što smo javljali, bio jedini ponuditelj na nedavno zaključenom javnom nadmetanju. Dok načelnik Općine Preko Jure Brižić navodi kako je slovačka tvrtka sposobna realizirati projekt vrijedan 34 milijuna eura, oporbeni općinski vijećnici  tvrde kako je današnji ugovor sklopljen na štetu Općine.

Po potpisivanju ugovora načelnik Brižić je kazao kako je riječ o najvećem ulaganju u turizam na zadarskim otocima u zadnjih 10-ak godina. Sitno Holding je ispuio sve uvjete propisane natječajem, a riječ je o  respektabilnom ulagaču  tvrdi Brižić:

“To je tvrtka koja osim jednog dijela hotelskog, nekretninskog biznisa ima udio i u farmaceutskoj industriji, to je jedna zdrava tvrtka koja ima dobre temelje da može realizirati ovaj naš projekt.” – poručio je. 

Izvor: HRT Radio Zadar

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.