VESELA SUBOTA NA FORUMU Sport, zabava i hrana na jednom mjestu VESELA SUBOTA NA FORUMU Sport, zabava i hrana na jednom mjestu
Bogato subotnje jutro, uz Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta na Forumu će se sutra predstaviti i zanimljiv Zadar Adventure. U vremenu od 10:00-13:00... VESELA SUBOTA NA FORUMU Sport, zabava i hrana na jednom mjestu

Bogato subotnje jutro, uz Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta na Forumu će se sutra predstaviti i zanimljiv Zadar Adventure. U vremenu od 10:00-13:00 sati održat će se još jedna prezentacija ponude aktivnog  tipa odmora u Zadru i zadarskoj regiji. Tom prigodom bit će predstavljene najatraktivnije outdoor aktivnosti na ovom prostoru: jedrenje, surfanje, vožnja quadovima, buggijima, jahanje, kayaking, rafting, penjanje, free-climbing, big game fishing, ribarenje, biciklizam, paintball, bungee jumping, jeep safari i druge. Zadarska regija poznata je u svijetu kao jedna od najatraktivnijih na Mediteranu. Mnogi poduzetnici, vlasnici agencija prepoznali su taj potencijal i stvorili ponudu koja znatno obogaćuje boravak turista i pruža im razlog da čim dulje ostanu u Zadru i regiji. Prezentacija se organizira u okviru PPS projekta Hrvatska 365. Kako bi čim veći krug ljudi bio upoznat sa cjelokupnom ponudom, a nakon uspješnih prvih prezentacija, u organizaciji TZ grada Zadra predstavljamo po treći put aktivnu ponudu na ovom području.

Svoju ponudu predstavit će sljedeće tvrtke i institucije: Terra Travel, Zzuum Active Vacation, Kayak and bike tours, Jeep Safari, Riva Rafting, Feral-Tours, Adventure Park (u Kožinu), Zadar Outdoor, Mountain Traveller Croatia, Zadar Archipelago i Ronilački centar Zlatna luka.

Posjetitelji će sutra na Forumu imati prilike upoznati se s autohtonim proizvodima zadarskog kraja, a za to će se pobrinuti tvrtke Maraska, Gligora, Kraljevski vingoradi i OPG Babac – šinjorina smokva.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.