VIDEO Hrvatski branitelj Pupovcu: Priznaj bar jednom progon i ubijanje Hrvata! VIDEO Hrvatski branitelj Pupovcu: Priznaj bar jednom progon i ubijanje Hrvata!
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovacje komentirajući napad kraj Knina rekao da ‘neki ciljano i smjerano žele Srbe protjerati iz Hrvatske’. Kazao je i da ne isključuje mogućnost... VIDEO Hrvatski branitelj Pupovcu: Priznaj bar jednom progon i ubijanje Hrvata!

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovacje komentirajući napad kraj Knina rekao da ‘neki ciljano i smjerano žele Srbe protjerati iz Hrvatske’. Kazao je i da ne isključuje mogućnost da se zbog ‘opsesivne mržnje prema Srbima ponovi povijest’, aludirajući na razdoblje za vrijeme NDH.

Dobili smo poziv jednog hrvatskog vojnika, zamolio nas je da objavimo video snimku priznanja krivice Milana Babića na Haškom sudu.

– Volio bih da Milorad Pupovac i svi ‘ugroženi Srbi’ samo jedanput izgovore ovo što je prvi čovjek takozvane SAO Krajine rekao. Samo jedanput – rekao je hrvatski branitelj.

U videu Babić govori da je sudjelovao u ‘progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati, a ne Srbi’, a nama nije bio problem ispuniti molbu…

Izvor: Dalmatinski portal 

 • Tomislav

  24. kolovoza 2019. #1 Author

  Pupi kaži nešto na ovo,a kako aludiraš
  na ‘41.mogu ti reci da smo mi sada nezavisni i to skoro 30 godina(to te boli),ali ti si toliko blesav pa misliš da bi mogli postat dio velike srbije,pokušali ste jednom i vidio si rezultat,a vi kako kažete da svi srbi trebaju živjeti u jednoj državi idite u srbiju(dok još nije kasno jer bi se OLUJA mogla ponoviti,ovoga puta bez traktorijade-razmislite,prošli put smo bili milostivi)u stvari u beogradski pasaluk,jer će te uskoro ostati i bez Vojvodine,a pasaluk vam i povijesno i pripada. ZDS!

  Odgovori

 • Vjekoslav Obuljen , Lopud.

  25. kolovoza 2019. #2 Author

  Ovo treba objavit kaoudarnu vijest na fejsu.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.