VIDEO Legendarni Željko Bebek uveo Biograđane u Novu godinu! VIDEO Legendarni Željko Bebek uveo Biograđane u Novu godinu!
Na javnom dočeku Nove 2017. godine u središnjem gradskom parku na Trgu hrvatskih velikana u Biogradu na Moru okupilo se najmanje dvije tisuće ljudi... VIDEO Legendarni Željko Bebek uveo Biograđane u Novu godinu!

Na javnom dočeku Nove 2017. godine u središnjem gradskom parku na Trgu hrvatskih velikana u Biogradu na Moru okupilo se najmanje dvije tisuće ljudi svih generacija, gdje su uz legendarnog izvođača Hrvatske i cijele regije – Željka Bebeka, uplovili u godinu koja je pred nama. Bio je ovo koncert Bebeka za pamćenje tj. pravi koncertni spektakl od svjetlosnih efekata, niza njegovih najvećih i nezaboravnih hitova, dok je publiku svih generacja dodatno zagrijao svojom nevjerojatnom energijom. Poseban trenutak iznenađenja bio je kad se spustio među publiku koja je cijelo vrijeme uglas pjevala sve njegove najveće hitove. Gdje su bili, s kim su pili i koga su ljubili u najluđoj noći u godini, zahvaljujući organizatorima Biograđani i njihovi gosti pamtit će još dugo, dugo. Ponovilo se!
Djelić atmosfere s koncerta donosimo u priloženom videu, uskoro opširnije.

Gordana Šarić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.