VIDEO Marko Škugor ima novi hit – “Za tebe bih učinio sve” VIDEO Marko Škugor ima novi hit – “Za tebe bih učinio sve”
“Za tebe bih učinio sve” je nova pjesma jednog od najboljih tenora na ovim prostorima – Marka Škugora. Glazbu i tekst napisao je Vinko... VIDEO Marko Škugor ima novi hit – “Za tebe bih učinio sve”
“Za tebe bih učinio sve” je nova pjesma jednog od najboljih tenora na ovim prostorima – Marka Škugora. Glazbu i tekst napisao je Vinko Barčot, a za aranžman zaslužan je, nažalost pokojni, Remi Kazinoti.
Spot je nastao pod redateljskom palicom Željka Petreša, a Marku društvo pravi zanosna crnka i uspješna blogerica Anđela Rončević. Cijeli spot je snimljen na jahti u Šibeniku.
Iako pjesma šalje snažnu ljubavnu poruku, nemoguće je ne zamijetiti dalmatinski šarm koji upotpunjuje pjesmu. Neizostavan je to pečat jednog od najboljih autora, Vinka Barčota, upakiran u najljepše ruho uz pomoć pokojnog Remija.
[Markova izjava]
“Moj dan, moj san, sve si za mene, sve što mi srce raduje.”
U ovom stihu sadržan je smisao cijele pjesme. Čvrsto vjerujem da je ovo nasljednica pjesme “Samo s tobom sam upoznao ljubav” u suradnji s pokojnim Oliverom. Nazvao bih je njezinom ‘mlađom sestrom’. Vjerujem da će u svima probuditi ono što je prvim slušanjem probudila u meni.
Link pjesme:

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.