VIDEO Medicinari iz Zadra zaplesali ispred vozila hitne, snimka je hit VIDEO Medicinari iz Zadra zaplesali ispred vozila hitne, snimka je hit
NAKON što je policija iz Pule snimila Oh Na Na NA Challenge, a njezina snimka postala je viralna, izazovu su se priključili djelatnici Zavoda za... VIDEO Medicinari iz Zadra zaplesali ispred vozila hitne, snimka je hit

NAKON što je policija iz Pule snimila Oh Na Na NA Challenge, a njezina snimka postala je viralna, izazovu su se priključili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, ali i šibenski vatrogasci.

Foot Shake Dance, odnosno Oh Na Na Na Challenge, postao je popularan tijekom pandemije koronavirusa, a izvode ga korisnici TikToka iz svih krajeva svijeta. Posebno je popularan među policajcima, medicinarima i drugima koji najviše rade tijekom pandemije.

Ples u kojem se ljudi dodiruju samo nogama izveli su jučer tako policajci iz Pule, a motivirali su time i druge da se okušaju u tome. Evo kako su to izveli u Zadru.

Iz Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije poručili su ljudima da daju podršku Kriznom stožeru te ostanu kući i time sačuvaju sebe i sve državljane RH.

A evo i kako su to izveli šibenski vatrogasci.

 Izvor: Index.hr

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.