VIKEND NA VIŠNJIKU Košarka, varerpolo, odbojka, plivanje… VIKEND NA VIŠNJIKU Košarka, varerpolo, odbojka, plivanje…
Ovaj vikend na Višnjiku posjetitelje očekuje bogat i raznolik sportski program – košarka, bouldering, vaterpolo, odbojka i plivačka natjecanja. Već večeras, 25.studenog, s početkom... VIKEND NA VIŠNJIKU Košarka, varerpolo, odbojka, plivanje…

Ovaj vikend na Višnjiku posjetitelje očekuje bogat i raznolik sportski program – košarka, bouldering, vaterpolo, odbojka i plivačka natjecanja.

Već večeras, 25.studenog, s početkom u 19 sati, na rasporedu je utakmica 8. kola A1 košarkaške lige u kojoj KK Zadar dočekuje KK Vrijednosnice Osijek. Prodaja ulaznica je od 10 sati na blagajni ŠC Višnjik.

Subota će započeti sedmim po redu penjačkim natjecanjem u boulderingu „Sv. Krševan Boulder Open 2016“, program počinje u 10 sati u maloj boulder dvorani koja se nalazi u zgradi dječjeg vrtića, a organizator natjecanja na kojem se očekuje oko pedesetak penjača je Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica.

U 11 sati u dvorani koja se nalazi na prostoru bivšeg ŠRC odigrat će se odbojkaška utakmica 7. kola 1B lige za seniorke u kojoj će se susresti OK Zadar II i OK Brda II.

Što se tiče događanja na Zatvorenom bazenskom plivalištu, u subotu i nedjelju održava se 3. i 4. kolo plivačke lige Zadar/Šibenik, oba dana natjecanja počinju u 13 sati.

U subotu je na rasporedu u i vaterpolo utakmica 6. kola Regionalne A2 lige u kojoj će se susresti VK Zadar 1952 i VK Šabac. Susret počinje u 18:00 sati.

U nedjelju, 27.studenog, se na plivalištu održava 2. kolo lige daljinskog plivanja, Donat kup, u organizaciji KDP Donat. Početak natjecanja je u 18,30 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.