Više od 500 ratnih dragovoljaca okupit će se u Sv. Filipu i Jakovu Više od 500 ratnih dragovoljaca okupit će se u Sv. Filipu i Jakovu
Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata organizira XXV tradicionalno edukativno sportsko kulturno društveno rekreativno okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata koje će se održati od 18.... Više od 500 ratnih dragovoljaca okupit će se u Sv. Filipu i Jakovu

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata organizira XXV tradicionalno edukativno sportsko kulturno društveno rekreativno okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata koje će se održati od 18. – 20.10.2019. u Sv. Filipu i Jakovu, u Turističkom naselju «Margarita Maris».
Na turniru će sudjelovati 36 ekipa i 500 sudionika iz svih županija Republike Hrvatske koje će se natjecati u malom nogometu, belotu, briškuli i trešeti, stolnom nogometu, elektronskom pikadu, visećoj kuglani i boćanju.

Osim sportskog dijela za sudionike se organizira slikarska radionica, te seminar o radu i funkcioniranju udruga i izradi dokumentacije za projekte udruga, kao i izložbu s hodočašća Svetom Ocu Papi Franji u Vatikan, te projekciju filma 3069 redatelja Jakova Sedlara.

Svečanost otvaranja turnira održati će se u petak, 18. listopada 2019. godine, u Turističkom naselju «Margarita Maris» u Sv. Filip i Jakovu s početkom u 14:00 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.