Više od četiri tisuće žena zainteresirano za Valentinovo s Daruvarcem Više od četiri tisuće žena zainteresirano za Valentinovo s Daruvarcem
Nakon što je u nedjelju Darko Kovačević Daruvarac pušten iz pritvora, medijski interes za ovim slučajem i dalje je iznimno velik. Tako nema dana... Više od četiri tisuće žena zainteresirano za Valentinovo s Daruvarcem

Nakon što je u nedjelju Darko Kovačević Daruvarac pušten iz pritvora, medijski interes za ovim slučajem i dalje je iznimno velik. Tako nema dana da se u medijima ne govori o suđenju, zakonima, novinari ga čekaju ispred kuće, mole njegove roditelje za intervju itd… Mnogi građani u svojim komentarima ističu kako im je više dosadilo čitati o ovom slučaju, te da ga se previše medijski eksploatira.

Čovjek je osuđen, dobio je visoku kaznu, čeka pravomoćnost presude, ne planira bježati. Žrtvu i njenu obitelj čuva policija.

U Hrvatskoj je ogroman broj slučajeva nasilja nad ženama, međutim tim slučajevima se ne pridaje ni približna medijska pažnja.

Podsjetimo, ispod objava o Daruvarcu prvih mjeseci bilo je bezbroj negativnih komentara  vrijeđalo ga se i proklinjalo, a u zadnje vrijeme sve je više onih koji ga brane, okrivljuje nesretnu djevojku zbog snimke svađe s majkom, ali mnogi stiču da im je općenito dosadilo čitati o tome.

Stoga se netko odlučio našaliti i na Facebooku organizirati događaj “Valentinovo s Daruvarcem”. U samo jedan dan, više od četiri tisuće žena iskazalo je interes, a oko tisuću ih je kliknulo da “dolazi na događaj.”

Više o tome klikom na FACEBOOK

 

Screenshot_20190214_005400

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.