NA BLAGDAN SV. STJEPANA Nadbiskup Puljić predvodi misu u crkvi Sv. Šime NA BLAGDAN SV. STJEPANA Nadbiskup Puljić predvodi misu u crkvi Sv. Šime
Danas slavimo blagdan Sv. Stjepana Prvomučenika. U 18 sati misno slavlje u crkvi Sv. Šime koja je prvotno bila posvećena Sv. Stjepanu predvodi zadarski... NA BLAGDAN SV. STJEPANA Nadbiskup Puljić predvodi misu u crkvi Sv. Šime

Danas slavimo blagdan Sv. Stjepana Prvomučenika. U 18 sati misno slavlje u crkvi Sv. Šime koja je prvotno bila posvećena Sv. Stjepanu predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Tradicionalni gradski Božićni koncert Katedralnog zbora Sv. Stošije u Zadru pod ravnanjem Žana Morovića u utorak 27. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru započinje u 19,00 sati.

Misu zahvalnicu i svečani ‘Tebe Boga hvalimo’ za proteklu građansku godinu u subotu 31. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Na svetkovinu Svete Marije Bogorodice i Svjetski dan mira u nedjelju 1. siječnja misno slavlje u katedrali Sv. Stošije u Zadru u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.