VLATKO MARUŠIĆ: Pratilo me se, prisluškivalo i maltretiralo, proživio sam pravi pakao! VLATKO MARUŠIĆ: Pratilo me se, prisluškivalo i maltretiralo, proživio sam pravi pakao!
Direktor tvrtke Tržnice Zadar, Vlatko Marušić, nakon podnošenja izvješća o radu, odgovarao je na pitanja vijećnika. Optužili su ga za nepotizam jer mu supruga... VLATKO MARUŠIĆ: Pratilo me se, prisluškivalo i maltretiralo, proživio sam pravi pakao!

Direktor tvrtke Tržnice Zadar, Vlatko Marušić, nakon podnošenja izvješća o radu, odgovarao je na pitanja vijećnika.

Optužili su ga za nepotizam jer mu supruga radi s njim u firmi.

On je odgovorio kako mu je žena primljena nakon raspisivanja javnog natječaja, te da je zadovoljavala sve uvjete.

Marko Pupić Bakrač je rekao kako se protiv njega vodi sudski postupak zbog zlouporabe položaja i ovlasti.

” Optuženi ste da ste koristili službeni automobil u privatne svrhe, te da ste putovali po Republici Srpskoj i posjećivao sina koji studiraju u Mostaru.”

Marušić je odgovorio kako se protiv njega vodila istraga i kazneni postupak, te da je on dokazao kako je u Republici Srpskoj bio službeno.

“Prošao sam teško razdoblje, istraživalo me se, pratilo i prisluškivalo, proživio sam pravi pakao, ali dokazao sam nevinost. Na kraju postupka pokazat će se da sam bio u pravu i uvjeren sam da ću dobiti i sudsku presudu u svoju korist, te će mi biti plaćeni troškovi odvjetnika.” – kazao je Marušić kojeg je na sudu zastupao poznati odvjetnik Čedo Prodanović.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.