VRANČIĆ SE POVLAČI IZ HDZ-A, NASLJEĐUJE GA NEKIĆ Hoće li zamijeniti i Kalmetu? VRANČIĆ SE POVLAČI IZ HDZ-A, NASLJEĐUJE GA NEKIĆ Hoće li zamijeniti i Kalmetu?
Nakon što je Božidar Kalmeta nedavno istaknuo da će odraditi svoj mandat do kraja i da se nakon toga više neće kandidirati za gradonačelnika,... VRANČIĆ SE POVLAČI IZ HDZ-A, NASLJEĐUJE GA NEKIĆ Hoće li zamijeniti i Kalmetu?

Nakon što je Božidar Kalmeta nedavno istaknuo da će odraditi svoj mandat do kraja i da se nakon toga više neće kandidirati za gradonačelnika, počelo se kalkulirati o tome tko će biti njegov nasljednik.

Iako pretendenata na to mjesto ima dosta, logično je da odabere nekog s kim blisko surađuje i na koga će se moći oslanjati kasnije.

Po svemu sudeći, odluka je pala – Joso Nekić.

Zadarski list u današnjem broju objavio je kako se Zvonimir Vrančić povlači s mjesta predsjednika Gradskog odbora HDZ-a, te da će ga na tom mjestu naslijediti Joso Nekić. Na ovaj način jača se njegova pozicija u stranci.

I u anketi koju već dva mjeseca provodi portal Kalelarga info o tome koji HDZ-ovac bi trebao naslijediti Kalmetu, Joso Nekić dobro kotira. Među deset stranačkih kolega, on je na drugom mjestu po broju glasova, odmah iza dr. Branka Dukića.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.