VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra
Naš reprezentativac i najbolji vratar Danijel Subašić još jednom je pokazao koliko je emotivan i plemenit, a istovremeno skroman čovjek. Tako je nedavno, kad... VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra

Naš reprezentativac i najbolji vratar Danijel Subašić još jednom je pokazao koliko je emotivan i plemenit, a istovremeno skroman čovjek. Tako je nedavno, kad je čuo da joj treba,  platio liječenje jednoj bolesnoj djevojčici iz Zadra, te zamolio da se o tome ne govori.

Naime, Subašić dobro zarađuje, te rado pomaže onima kojima pomoć treba, ali ne želi da se o tome puno govori niti želi sebe isticati. Kad nekome pomogne, učini to od srca i ne traži ni ni zahvale ni pohvale.

Međutim, djevojčica koja se uspješno oporavlja došla je s obitelji u Nadin, nadajući se da će ondje sresti svog dobročinitelja Subu, čiji dolazak su organizatori i najavili, a željela mu je reći da se oporavlja i zahvaliti na svemu.

No, on je zbog obiteljskih obaveza bio spriječen i nije uspio doći u Nadin, pa je djevojčica pismo uručila njegovom prijatelju Šimi Vrsaljku koji je obećao da će ga uručiti Subi čim ga vidi.

CYMERA_20180801_032622

CYMERA_20180801_032828

CYMERA_20180801_034157

 

 

 • lady

  1. kolovoza 2018. #1 Author

  Svaka čast, Suba! Tvoj osmijeh govori koliko ti je veliko srce! Hajde, skupimo svoja srca u jedno najveće srce i pomozimo iizgradit Azil za nezbrinute i napuštene životinje u Zadru!

  Odgovori

 • Anonimno

  1. kolovoza 2018. #2 Author

  Pomozite zivotinje nase ulicne pate

  Odgovori

 • Anonimno

  2. kolovoza 2018. #3 Author

  Bravo Suba ❤️
  Pomogni i zivotinjama, i one pate 😪

  Odgovori

 • Marija

  2. kolovoza 2018. #4 Author

  Bravo Suba ❤️
  Pomogni i zivotinjama, i one pate.

  Odgovori

 • Robert

  3. kolovoza 2018. #5 Author

  Što je važnije, pas ili dijete?

  Odgovori

  • Anonimno

   4. kolovoza 2018. #6 Author

   Gospodine Robert, svaki život je važan, ma u bilo kojem obliku. Djeci se pomaže u svim prilikama, zašto ne bismo dali šansu i ovim bićima. Ne znam da li ste kršćanin ili pripadate nekom kultu, ali u svim religijama svijeta se ističe “Univezalno milosrđe”. I nemojte misliti da se veganizam i ljubav na pravo za život i slobodu životinje sada događa, jer trebamo se vratiti onome što je predodredjeno za svako biće i svaku biljku na ovoj planeti. Čovjek ne može biti ćovjek ako pomaže samo svojoj vrsti, velićina je u svakom ljudskom biću da ne skreće pogled od onih koji su najugroženiji, a to su upravo životinje. Ljudi ne poštivaju zakone prirode, zato su i izazvali niz bolesti i poremećaja u prirodi, a ta bića su prepuštena na milost i nemilost uzgajivačima koji trguju sa njima i štancaju lovu, i to je grijeh, trgovina životom. Ali da vas ne gnjavim, poštivat ću vaše mišljenje, a zahvaliti svim ljudima velikih srca koji ne zatvaraju oči pred tudjom patnjom! Jer nitko od nas ne zna šta nosi sutra, želim vam ugodnan vreli ljetni dan!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.