Vrsaljko snimio video djevojci s leukemijom: ‘Navijam za tebe, drži se’ Vrsaljko snimio video djevojci s leukemijom: ‘Navijam za tebe, drži se’
Djevojka Katarina (27) oboljela je od leukemije, no i dalje hrabro korača kroz život. Navijačica je Vatrenih, a dan nakon pobjede nad Engleskom uspješno... Vrsaljko snimio video djevojci s leukemijom: ‘Navijam za tebe, drži se’

Djevojka Katarina (27) oboljela je od leukemije, no i dalje hrabro korača kroz život. Navijačica je Vatrenih, a dan nakon pobjede nad Engleskom uspješno je obranila i svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.  Njezini prijatelji su joj za rođendan pripremili posebno iznenađenje.

– Za proslavu diplome i rođendana, pripremili smo joj iznenađenje uz pomoć HNS-a i Šime Vrsaljka čije su joj objave kratile bolničke dane – napisali su na YouTubeu.

– Pozdrav Keti, sretan ti rođendan i čestitam ti na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj vatreni navijač. Budi hrabra i drži se –  poručio joj je Šime Vrsaljku u videu, a dobila je i njegov dres.

Pročitajte više na: https://m.24sata.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.