ZA LAURIN DOM Prihod od utakmice Zadar – Hajduk za pomoć obitelji Dragaš ZA LAURIN DOM Prihod od utakmice Zadar – Hajduk za pomoć obitelji Dragaš
Prijateljska utakmica između Zadra i Hajduka II, koja je na rasporedu u subotu, 17. veljače u 15:00 sati na stadionu Stanovi, imat će i humanitarni... ZA LAURIN DOM Prihod od utakmice Zadar – Hajduk za pomoć obitelji Dragaš

Prijateljska utakmica između Zadra i Hajduka II, koja je na rasporedu u subotu, 17. veljače u 15:00 sati na stadionu Stanovi, imat će i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica, čija je cijena 20 kuna, ići će obitelji Dragaš iz Briševa, kojoj je u teškoj životnoj situaciji potrebna pomoć.

Priča koju je ispričala mlada Laura dirnula je cijelu Hrvatsku pa se tako i naš klub odlučio uključiti u akciju. Dovoljna su bila dva poziva i sve je dogovoreno. Organizatori humanitarnog turnira “Antonio Jurjević” povezali su NK Zadar s obitelji Dragaš, Hajduk je sa zadovoljstvom podržao priču i – akcija!

Stoga pozivamo sve naše sugrađane i prijatelje da u subotu u 15 sati dođu na Stanove i simboličnom kupnjom ulaznice pomognu Lauri i njenoj obitelji kako bi što prije dobili dostojanstvene uvjete za život.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.