ZA ZADARSKU BOLNICU Vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera odrekli se naknade ZA ZADARSKU BOLNICU Vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera odrekli se naknade
Gradski i županijski vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera odrekli su se naknade koju primaju u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, te će ta sredstva... ZA ZADARSKU BOLNICU Vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera odrekli se naknade

Gradski i županijski vijećnici HDZ-a i koalicijskih partnera odrekli su se naknade koju primaju u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, te će ta sredstva biti donirana Općoj bolnici Zadar.

Predsjednik kluba vijećnika Željko Šoša za portal Kalelarga info je kazao kako nikakvog dvoumljenja nije bilo oko toga trebaju li napraviti ovaj potez.

“O ovome prijedlogu razgovarali smo u petak, Županijski odbor HDZ-a je to podržao. Svi smo se odmah složili da je to dobar način da se u ovoj situaciji kada smo suočeni s korona virusom solidariziramo i damo doprinos Općoj bolnici Zadar.” – kazao je Šoša.

Mate Lukić NHR 800x400

Mate Lukić, gradski vijećnik i predsjednik NHR-a u Zadru, koji je koalicijski partner HDZ-a, kazao je kako se on zalagao za ovu mjeru među prvima, te da ga je obradovalo što je prijedlog prihvaćen.

“Do daljnjega ćemo obavljati vijećničku dužnost bez naknade. To je najmanje što možemo napraviti za dobrobit grada u ovoj teškoj situaciji.” – kazao je Lukić.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.