Zabranjena uporaba petardi – Prijatelji životinja oduševljeni odlukom Sabora RH! Zabranjena uporaba petardi – Prijatelji životinja oduševljeni odlukom Sabora RH!
U Saboru je danas izglasan Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja. Saborski zastupnici jednoglasno su podržali zabranu... Zabranjena uporaba petardi – Prijatelji životinja oduševljeni odlukom Sabora RH!

U Saboru je danas izglasan Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja.

Saborski zastupnici jednoglasno su podržali zabranu petardi i redenika kategorija F2 i F3. Tu odluku pozdravila je i udruga Prijatelja životinja.

  • Anonimno

    21. prosinca 2020. #1 Author

    Zabranjena uporaba petardi, a na Višnjiku se bacaju petarde toliko jake da se neki prozori tresu na manjim zgradama. Ali kako neandertalcu opismeniti primitivan um i pokrenuti ga u urbanom ritmu? Ne postoji ni jedna jedina mogućnost, jer za njega je grad kao urbana jezgra tek pećina u kojoj još uvijek živi bez emotivne, mentalne i psihološke kulture.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.