Zadarski NHR dao podršku Kolindi: ‘Želimo spriječiti Milanovićevu pobjedu!’ Zadarski NHR dao podršku Kolindi: ‘Želimo spriječiti Milanovićevu pobjedu!’
Gradska i županijska organizacija NHR-a u Zadru donijele su zajedničku odluku da na predstojećem drugom krugu izbora podrže Kolindu Grabar-Kitarović. Priopćenje za javnost koje... Zadarski NHR dao podršku Kolindi: ‘Želimo spriječiti Milanovićevu pobjedu!’

Gradska i županijska organizacija NHR-a u Zadru donijele su zajedničku odluku da na predstojećem drugom krugu izbora podrže Kolindu Grabar-Kitarović. Priopćenje za javnost koje su poslali objavljujemo u cijelosti.

“U prvom krugu predsjedničkih izbora Neovisni za Hrvatsku službeno nisu podržali nikoga, svi su imali pravo na vlastiti izbor.
Velika većina naših članova podržala je gospodina Miroslava Škoru, koji nije uspio ući u drugi krug.
Odlukom županijskog i gradskog predsjedništva NHR-a,u drugom krugu apsolutnu podršku dajemo aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović!

Pozivamo sve članove i simpatizere da donesu odluku, ne poništavaju listiće te time spriječe dolazak na Pantovčak čovjeka koji zastupa sve ono protiv čega se mi borimo!”

Čovjeka koji je totalno ignorirao kao predsjednik Vlade RH, naš Zadar i Zadarsku županiju.

Ljevičarski mediji tako fino pokušavaju manipulirati desnim biračkim tijelom(da je to degutantno), jer znaju da će ovo biti utakmica u kojoj doslovno svaki glas može biti presudan.
Oni žele da mi ne izađemo, zato 5.sječnja Kolinda Grabar Kitarović!

nhr Bruna Esih mate Lukić 800x400

 • Anonimno

  31. prosinca 2019. #1 Author

  Jad i bjeda

  Odgovori

 • Anonimno

  1. siječnja 2020. #2 Author

  Nego šta nego za Kolindu. Inače glasujemo za četvrtu Jugu.

  Odgovori

 • Anonimno

  1. siječnja 2020. #3 Author

  A sto je putnice nema vam labavo kad kaze mocni HDZ dosta je!Tako je idemo po pobjeeduu a vi svi mali misevi sto mrzite sve hrvatsko sramite se a sad cemo viditi ove miseve tvoje iz vrane dali vole hrvatsku ili sebe i svoj ego!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.