Zadarski pjevač Bepo Matešić doživio srčani udar Zadarski pjevač Bepo Matešić doživio srčani udar
Poznati tenor, pjevač nad pjevačima, zabavljač kakvog nema, naš legendarni Bepo Matešić doživio je srčani udar i završio u zadarskoj bolnici, izvijestio je Zadarski... Zadarski pjevač Bepo Matešić doživio srčani udar

Poznati tenor, pjevač nad pjevačima, zabavljač kakvog nema, naš legendarni Bepo Matešić doživio je srčani udar i završio u zadarskoj bolnici, izvijestio je Zadarski list.

Tome je prethodila bol u predjelu želuca koju je osjećao dva dana prije nego što mu je pozlilo pa je po dolasku na Hitnu danas u ranim jutarnjim satima utvrđeno da je ipak u pitanju srčani udar, odnosno ugrušak koji je lociran upravo u srcu. Sudbina je htjela da se u istoj bolnici u isto vrijeme nalazi i njegov brat koji se liječi na drugom odjelu.

Vjerujemo da će naš ‘grdelin’ Bepo pobijediti i da će njegova vedra narav, dobrota i smijeh kojima je godinama darivao svoje sugrađane, prijatelje i publiku diljem Hrvatske i dijaspore po svijetu, biti jači od ovog udara. Zadarski list mu želi brzo ozdravljenje i povratak na scenu jer – gdje nema Bepa nema ni prave fešte, nema dalmatinskog štimunga i nema “ludila” kakvog samo Bepo zna stvoriti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.