Zadarski ugostitelj osumnjičen za prijevaru od dva milijuna kuna Zadarski ugostitelj osumnjičen za prijevaru od dva milijuna kuna
Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela prijevara i krivotvorenja isprava.... Zadarski ugostitelj osumnjičen za prijevaru od dva milijuna kuna

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela prijevara i krivotvorenja isprava.
Sumnjiči ga se da je da je u kolovozu 2016.godine kao vlasnik ugostiteljskog objekta u Zadru posudio veći novčani iznos od 46 i 42-godišnjaka, a kao zalog vraćanja duga naveo svoj ugostiteljski objekt te dug nije do kraja isplatio.
Također ga se sumnjiči da je u prosincu prošle godine taj isti objekt, uz pomoć krivotvorene dokumentacije, prodao 60–godišnjaku i naveo ga da na ime kupoprodajne cijene isplati gotovo 800 tisuća kuna.
Prema dosadašnjim rezultatima istraživanja, sumnja se da mu je pri tome pomagao i 37-godišnjak.
Ukupna materijalna šteta je preko 2 milijuna kuna.
50-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog prijevara, krivotvorenja isprava i ovjerovljavanja neistinitog sadržaja predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, kao i 37-godišnjak kojeg se sumnjiči za pomaganje u prijevari.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.