Zadrani ogorčeni; 4 mjeseca nisu dobili račun za struju, očekuju kamate! Zadrani ogorčeni; 4 mjeseca nisu dobili račun za struju, očekuju kamate!
Sve više građana javilo se ogorčeno na zadarsku Elektru jer račune za struju nisu dobili već 4 mjeseca. S ovim problemom obratili su se... Zadrani ogorčeni; 4 mjeseca nisu dobili račun za struju, očekuju kamate!

Sve više građana javilo se ogorčeno na zadarsku Elektru jer račune za struju nisu dobili već 4 mjeseca.

S ovim problemom obratili su se vijećnici Živog zida, Jasminki Adžić Sikirić, koja se i sama našla u sličnoj situaciji.

“Mnogi građani imaju isti probelem. Bezbroj puta su zvali Ekektru, a to sam i ja pokušala. Nitko se danima nije javljao. Kada sam konačno dobila službenicu Elektre ona je nastalu situaciju pokušala opravdati lošim odnosima s poštom. Tvrdi da pošta nije slala račune koje su oni izdavali. I sad bismo mi zbog njihovih sukoba trebali plaćati kamate. Kad sam spomenula da su se ljudi s istim problemom masovno javljali na Facebook i da ne dolazi u obzir plaćanje nikakvih penala zbog njihove neodgovornosti, kazala je kako ne može garantirati da nećemo platiti kamate.” – istaknula je Adžić Sikirić.

Pokušali smo dobiti službeni odgovor iz Elektre, međutim rečeno nam je da pošaljemo pismeni upit i čekamo odgovor.

jasminka-adzic-sikiric_crop_800x450

 • Anonimno

  12. siječnja 2018. #1 Author

  PA ŠTO JE OVOM NARODU

  ELEKTRA IMA SAMO 350 U ZADRU UHLJEBA KOJI UJUTRO KAD DOĐU NA POSAO SAMO SVOJIM KARTICAMA SE PRIJAVE ZA DOLAZAK NA POSAO I ODMAH TUTANJ A VI STOKO DOZVOLJAVAJTE TO OVIM UHLJEBIMA ČETNICIMA SA VAS PLJAČKAJU
  PREZIMENA SU IM SVE SAMO NISU ČIJA TREBA DA BUDU
  ONI SU UBOJICE HRVATSKOM NARODA U ZADRU

  Odgovori

 • Anonimno

  12. siječnja 2018. #2 Author

  Direktore Dražiću dali vi vodite evidenciju dolaska i odlaska vaših “radnika” na posa ? Kada će te početi raditi svoj posao za koji ste masno plaćeni ?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.