Zadrani prikupljanjem čepova pomogli u nabavi ljekova za oboljele od zloćudnih bolesti Zadrani prikupljanjem čepova pomogli u nabavi ljekova za oboljele od zloćudnih bolesti
Brojni Zadrani koji su sudjelovali u akciji Čistoće Zadar “Donesi čep za skupi lijek” pomogli su u kupnji lijekova za oboljele od zloćudnih bolesti.... Zadrani prikupljanjem čepova pomogli u nabavi ljekova za oboljele od zloćudnih bolesti

Brojni Zadrani koji su sudjelovali u akciji Čistoće Zadar “Donesi čep za skupi lijek” pomogli su u kupnji lijekova za oboljele od zloćudnih bolesti. U nastavku objavljujemo priopćenje iz Čistoće.

“Dragi sugrađani, dragi prijatelji,

uz trud koji ulažete za očuvanje prirode, zaštitu okoliša i odgovorno ponašanje u postupanju s otpadom, još ste jednom dokazali da ne zaboravljate na one kojima je pomoć potrebna.

Tijekom cijele godine donosili ste plastične čepove koji su u petak 15. studenoga odvezeni u Čakovec i donirani članovima Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.

Oko 300 kg čepova iskoristit će se za nabavu neophodnih, ali skupih lijekova potrebnih za liječenje oboljelih od leukemije, mijeloma, limfoma, GIST-a te srodnih hematoloških i onkoloških bolesti.

Predsjednik UOLL-a Emil Vibović ,kao i više od 500 članova, od srca zahvaljuju svima koji su sudjelovali u akciji.

A mi uz vašu pomoć nastavljamo sa prikupljanjem plastičnih čepova. I nastavljamo činiti dobro…

 

„Malena dobročinstva veoma su velika za one koji ih dobivaju u pravi čas.“

(Demokrit)

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.