Zadrani večeras dočekuju svoje Vatrene! Sprema se velika fešta! Zadrani večeras dočekuju svoje Vatrene! Sprema se velika fešta!
Zadar večeras dočekuje svoje Vatrene. Program dočeka počinje u zadarskoj luci u uvali Jazine u 20 sati. Zadarski Vatreni do Foruma će doploviti jedrenjakom... Zadrani večeras dočekuju svoje Vatrene! Sprema se velika fešta!

Zadar večeras dočekuje svoje Vatrene. Program dočeka počinje u zadarskoj luci u uvali Jazine u 20 sati. Zadarski Vatreni do Foruma će doploviti jedrenjakom Branimir koji će se kretati uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Prigoda je to da svoje prve čestitke Vatrenima uputite upravo s obale cijelog Poluotoka.

Svi koji žele sudjelovati u morskom defileu sa svojim plovilima, trebaju do 20 sati biti u akvatoriju između lukobrana (đige) i kupališta Marex, vodeći računa o uvjetima plovidbe i neposredne blizine lučkog područja.

Nakon što se reprezentativci iskrcaju na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV, svečani program se nastavlja na Forumu od 21 sat.

Upozoravamo kako nije dozvoljeno snimanje dronovima na čitavom području odvijanja događaja radi angažmana zračnih snaga Hrvatske vojske te je zbog navedenog letačkog programa izričito zabranjeno korištenje bilo kakvih raketa i priotehničkih sredstava. Povodom održavanja svečanog programa od 18 sati nadalje bit će uspostavljena posebna regulacija prometa skicu koje Vam dostavljamo u privitku, a vrijedit će ovisno o prilikama na terenu sukladno odluci policijskih djelatnika PU Zadarske.

U programu dočeka sudjelovat će svi koji se nađu na navedenoj ruti oko cijelog Poluotoka i na Forumu, pa je preporuka da dođu odjeveni u dresove Hrvatske i s hrvatskim zastavama.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.