Zadranin kupio rastopljen i nejestiv sladoled; vraćen na police s toplomjerom! Zadranin kupio rastopljen i nejestiv sladoled; vraćen na police s toplomjerom!
Redakciji portala Kalelarga info obratio se Zadranin A. P. (podaci poznati redakciji) nakon što je doživio neugodno iskustvo u jednom trgovačkom centru u Zadru.... Zadranin kupio rastopljen i nejestiv sladoled; vraćen na police s toplomjerom!

Redakciji portala Kalelarga info obratio se Zadranin A. P. (podaci poznati redakciji) nakon što je doživio neugodno iskustvo u jednom trgovačkom centru u Zadru.

Tamo je u večernjim satima zastao i kupio sladoled, a kad ga je donio kući, on je bio rastopljen i nejestiv. Ukućanima nije bilo jasno kako se uopće mogu prodavati sladoledi u takvom stanju.

“Sladoled smo htjeli baciti u smeće, ali onda sam odlučio vratiti ga natrag u trgovinu, kako bi ih upozorio u kakvom stanju su im sladoledi, jer netko bi se mogao i razboljeti ako se sladoledi tope, pa zamrzavaju više puta. Trgovkinje su uzele sladoled i vratile ga natrag na policu hladnjaka i procjenile da je sve ok i da dobro hladi. Šokirao me takav odnos. Kasnije smo doma primjetili da nema dječjeg toplomjera. I on je greškom završio u tom vraćenom sladoledu. Ako netko nađe toplomjer u sladoledu, znat će što je bilo.” – ispričao je ovaj Zadranin dodajući kako je o svemu pismeno obavijestio Upravu tog trgovačkog centra, no oni su mu samo odgovorili da više puta dnevno provjeravaju temperaturu hladnjaka.

Nije mu, kaže, cilj svađati se ni prepucavati preko medija, nego samo želi upozoriti sugrađane, pogotovo one s malom djecon, da pripaze pri kupnji sladoleda.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.