Zadranka Doris Pinčić Rogoznica glumi u novom Gibonnijevom spotu Zadranka Doris Pinčić Rogoznica glumi u novom Gibonnijevom spotu
Nakon šest godina Gibonni predstavlja novi singl i spot za pjesmu ‘Onako, od oka’. Riječ je o najavnom singlu s albuma ‘Familija’, zajedničkog projekta... Zadranka Doris Pinčić Rogoznica glumi u novom Gibonnijevom spotu

Nakon šest godina Gibonni predstavlja novi singl i spot za pjesmu ‘Onako, od oka’. Riječ je o najavnom singlu s albuma ‘Familija’, zajedničkog projekta Olivera i Gibonnija, koji je od jučer u prodaji.

Ima pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takva je nova Gibonnijeva pjesma, ‘Onako, od oka’, koja je već u prvim danima osvojila slušatelje domaćih i regionalnih radiostanica. Cijelu priču ove predivne pjesme zaokružio je videospot u režiji Marcelle Zanki, dugogodišnje Gibonnijeve suradnice koja je komentirala:

‘Uvijek mi je davao slobodu u kreativnosti pa tako i u radu na ovom spotu. Kada sam čula pjesmu, kao i sve njegove pjesme dosada, podsjetila me na niz osobnih iskustava, što i čini Gibonnija posebnim umjetnikom jer se u većini njegovih pjesama svi pronalaze na ovaj ili onaj način.’

Snimanje je proteklo u veselom tonu, iako je bilo jako naporno i hladno u mračnoj šumi, no cijela ekipa surađivala je na najvišem nivou i olakšavala si svaki korak. Glumci u spotu su Doris Pinčić Rogoznica, Slavko Sobin i Andrea Mladinić.

‘Ovaj videospot prikazuje sličicu iz života, kada partnerica počinje odustajati i sumnjati u partnerovu ljubav… ma što je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja je želja bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobjeđuje’, u šaljivom tonu komentirao je Gibonni.

Uskoro nam stiže i videospot za pjesmu ‘Gdje to piše?’ u Oliverovoj izvedbi i time nam dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, predstavljaju novi album ‘Familija’.

‘Familija’ donosi devet pjesama, a sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. do 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika, od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika. Nove pjesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza, pa sve do Los Angelesa.

Izvor:  Tportal

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.