Zadranka Vanja Tokić na Europskom prvenstvu u body buildingu u Španjolskoj Zadranka Vanja Tokić na Europskom prvenstvu u body buildingu u Španjolskoj
Zadranka  Vanja Tokić (39)  vratila  se iz  Španjolske (Santa Suzana) gdje je sudjelovala na Europskom prvenstvu u body buildingu kao dio hrvatske body building reprezentacije... Zadranka Vanja Tokić na Europskom prvenstvu u body buildingu u Španjolskoj

Zadranka  Vanja Tokić (39)  vratila  se iz  Španjolske (Santa Suzana) gdje je sudjelovala na Europskom prvenstvu u body buildingu kao dio hrvatske body building reprezentacije koju je  činilo 16 natjecatelja.

Vanja je nastupila  u kategoriji Masters bikini fitness i  iako nije imala odvojenu kategoriju po visini, ušla je u top 20 Masters bikinica u Europi. Ovo je više nego uspješan plasman naše Zadranke koja se body buildingom, uz pomoć svog oca i trenera Zorana Tokića  počela baviti tek prije nešto više od godinu dana.

„Presretna sam što mi se pružila prilika nastupiti na Europskom prvenstvu i iz prve ruke vidjeti kako to izgleda na europskoj pozornici. Samo to smatram velikim uspjehom i nagradom za sav moj trud i odricanja u proteklih godinu dana. Iako je body building individualan sport, svi smo djelovali kao ekipa i timski radili, međusobno se bodrili i podržavali. Stoga smatram da smo do sada najuspješnija IFBB reprezentacija“, rekla je Vanja.

Natjecanje se održalo u Španjolskoj, Santa Suzani, a sudjelovalo je oko 1. 200 natjecatelja iz 45 zemalja.

59741168_10217577789892342_6629396026987905024_n

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.