Započela je pretprodaja ulaznica za premjerno izdanje Fortica festivala 2019. na Pagu Započela je pretprodaja ulaznica za premjerno izdanje Fortica festivala 2019. na Pagu
Započela je pretprodaja ulaznica za premjerno izdanje Fortica festivala 2019. Festivalski dan na utvrdi planiran je za 29.06. a služeni after na brodu Festini,... Započela je pretprodaja ulaznica za premjerno izdanje Fortica festivala 2019. na Pagu

Započela je pretprodaja ulaznica za premjerno izdanje Fortica festivala 2019. Festivalski dan na utvrdi planiran je za 29.06. a služeni after na brodu Festini, 30.06. U slučaju lošeg vremena glavni izvođači i većina ostalih rezervirani su za 05.07.2019. Kao dodatni festivalski dan planiran je 30.06. za koji se ulaznica ne naplaćuje.
Fortica, po kojoj je festival dobio ime, je utvrda iz 17.stoljeća koje se nalazi na južnom dijelu otoka Paga u neposrednoj blizini paškog mosta. Podjednako je udaljena iz pravca gradova Paga i Zadra čija udaljenost iznosi oko 20 km.
“Do utvrde možete doći automobilom i parkirati na jednom od četiri službena parkinga (P1,P2 na zadarskog a P3 i P4 na paškoj strani) te se „Taxi Silvio“-om sigurno dovesti do lokacije festivala. Cijena taksija iznosi 10 kn a vožnja traje 5 min. Za sve novinare, izvođače i ostalo osoblje rezervirali smo najbliži parking do lokacije festivala. Sve pozicije navedenih parkinga dane su u prilogu 1 i prilogu 2.
Također, organizirali smo brod „Festini line“ koji će posjetitelje sa rive u Pagu dovesti uz nastup DJ-va dovesti na utvrdu prije nastupa glavnog izvođača benda „Niplepeople“. Isplovljavanje broda sa rive u Pagu je predviđeno u 19:00h, dolazak na utvrdu se očekuje oko 21:00h a odlazak je predviđen u 06:00h sljedećeg dana kada počinje službeni after party festivala.
Glavni cilj Fortica team-a je predstavljanje domaćih glazbenika i producenata, svog osoblja koji sudjeluju u organizaciji te svih ljubitelja plesne elektroničke glazbe na jedinstvenim povijesnim lokacijama otoka Paga.
Dodatna karakteristika Fortica festivala je ta što se ističe samo domaćim sudionicima, organizatorima, izvođačima, promotorima, ambasadorima te volonterima koji se kao tim želi predstaviti svim gostima, domaćim i stranim, kao i svim ljubiteljima ovog glazbenog žanra.
Za posebnu atmosferu i produkciju angažirana firma Rent event iz Zadra, iz Šibenika za upečatljivi vizualni element Jakov Tabula a za promotivna videa Tomislav Rupić. Podršku festivalu dali su: Sonus festival, organizacije Rave or die, Less iz more, Klupska scena te mnogi drugi.
Fortica festival održava se pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.