Zaratino ima novi hit – pjesma “To je ljubav”! Zaratino ima novi hit – pjesma “To je ljubav”!
Piše: Anđela Juričić  Oni su najpoznatiji zadarski pop rock bend, koji se svojim glasom popeo na zavidnu listu najpoznatijih muških bendova u Hrvatskoj.  Kada... Zaratino ima novi hit – pjesma “To je ljubav”!

Piše: Anđela Juričić 

Oni su najpoznatiji zadarski pop rock bend, koji se svojim glasom popeo na zavidnu listu najpoznatijih muških bendova u Hrvatskoj.  Kada su formirali bend prije osam godina, o ovakvom uspjehu nikad nisu razmišljali. Javnosti su se predstavili na festivalu zabavne glazbe Zadarfest s pjesmom ‘Đir po gradu’ za koju dobivaju nagradu za najbolje debitante, a njihov album prvijenac objavljen 2014. godine nosi također to ime.
Ovih dana, baš u sklopu dana za zaljubljene,
Zaratino je predstavio novi singl ‘To je ljubav’. Naime, riječ je o prekrasnoj ljubavnoj pjesmi čiji su autori Joško Matešić i Andreja Antonina, a aranžman potpisuju Igor Ivanović i Marko Vojvodić.
Kako je proteklo snimanje spota, te zašto uvijek ljubavna tematika, otkrio nam je Joško Matešić, začetnik benda Zaratino.
– Spot za pjesmu ‘To je ljubav’ snimljen je pod redateljskom palicom Igora Goića iz zadarskog studia Kreathia, za set design i make up zaslužna je Marijana Bošnjak, a asistentica produkcije je Lucija Vukelić. U glavnim ulogama pojavljuju se Julija Blaće iz Backstage studija i vokal benda Marko Maksan. Snimanje je trajalo nekoliko dana i to u našem prekrasnom Zadru.  Nismo planirali pustiti pjesmu vani baš uoči Valentinova, ali to je nekako ispalo upravo tako, i moram reći da je super.-rekao nam je Joško, još pomalo iznenađen pozitivnim kritikama i brojem pogleda na novu pjesmu.
Kako to biva u lijepoj našoj kada su bendovi u pitanju, u većini slučajeva nakon svega par pjesma dođe do raspada istih. Zaratinovci odlučno prkose toj lošoj činjenici.
– Prije svega naš veže poštovanje jedno prema drugom. Od prvog dana smo tu prijateljski jedno uz drugo, a sad godinama kasnije, mogu reći da smo jedna obitelj. Znamo tko kako diše. I unatoč svemu, to poštovanje nam je uvijek na vrhu. -nastavio je Joško
Ono što zanima sve pripadnice ljepšeg spola, je zašto uvijek samo ljubavne pjesme, bile one veselije ili laganije.
– Vrlo je jednostavno, ljubav nas sve veže i spaja. Ljubav živimo i samo ljubav može pobijediti sve. Kad pišem pjesme ja se vidim time da ako ja osjetim tu pjesmu, ako u njoj proživim tugu, radost, smijeh… Onda će i naši slušatelji.-zaključio nam je Joško Matešić.

Zaratinovcima hvala za prekrasnu ljubavnu pjesmu, a mi im želimo još dugo godina nastupa i pisanja ovakih uspješnih singlova.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.