ZAVIČAJNI MUZEJ BIOGRAD Promocija zbirke pjesama i izložba fotografija “More mojim očima” ZAVIČAJNI MUZEJ BIOGRAD Promocija zbirke pjesama i izložba fotografija “More mojim očima”
U Zavičajnom muzeju Biograd na Moru u srijedu 25. svibnja 2016. s početkom u 20h biogradskoj javnosti predstavit će se zbirka pjesama pod nazivom... ZAVIČAJNI MUZEJ BIOGRAD Promocija zbirke pjesama i izložba fotografija “More mojim očima”

U Zavičajnom muzeju Biograd na Moru u srijedu 25. svibnja 2016. s početkom u 20h biogradskoj javnosti predstavit će se zbirka pjesama pod nazivom „More mojim očima“ autorice Jasenke Medvedec. Također će se taj dan na istom mjestu i u isto vrijeme otvoriti i samostalna izložba fotografija iste autorice, koja će biti prodajnog karaktera. Fotografije su s morskim motivima, a prodajna izložba fotografija će biti otvorena sve do 5. lipnja 2016.

Uronite

Uronite u misli

u more

u dušu

u sebe

zastanite

i odmorite

 

Poručuje Jasenka Medvedec pjesmom. Pjesme Jasenke Medvedec objavljene su dosad u desetak međunarodnih zbirki poezije, a njena vlastita zbirka napokon je ugledala svjetlo dana. Autorica je članica biogradskog KUD-a Kralj Tomislav koji će je podržati u ovim projektima tako što će nastupiti kao gost večeri. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Gordana Šarić

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.