Zavod za javno zdravstvo preselio u Polikliniku i počeo s radom Zavod za javno zdravstvo preselio u Polikliniku i počeo s radom
Iz zadarskog Zavoda da javno zdravstvo izvješćuju stanovnike Zadarske županije da je Zavod za javno zdravstvo Zadar preselio sa Kolovara 2 u zgradu Poliklinike... Zavod za javno zdravstvo preselio u Polikliniku i počeo s radom

Iz zadarskog Zavoda da javno zdravstvo izvješćuju stanovnike Zadarske županije da je Zavod za javno zdravstvo Zadar preselio sa Kolovara 2 u zgradu Poliklinike na adresu Ljudevita Posavskog 7a.

Od dana 05. rujna stručne službe Zavoda nastavile su pružati usluge svojim korisnicima u zgradi Poliklinike na IV. katu – ulaz na kućnom broju 7a, na zapadnoj strani zgrade.

VAŽNA NAPOMENA:

ODMAH UZ ULAZ 7A U PRIZEMLJU U PRIJEMNOJ AMBULANTI SLUŽBE ZA MIKROBIOLOGIJU I PARAZITOLOGIJU ZAPRIMAJU SE UZORCI I PACIJENTI, PA ZA OVE USLUGE NIJE POTREBNO PENJATI SE NA IV. KAT.

Ujedno, stoji u obavijesti, od danas prestaje važiti privremena regulacija prometa i parkiranja vozila do ulaza u staru zgradu Kolovare 2.

“Zahvaljujemo se građanima na razumijevanju i suradnji! Pozivamo sve koji nas trebaju da nas potraže na novoj adresi! Putem telefona možete nas dobiti na iste telefonske brojeve”, poručio je ravnatelj dr. Zoran Škrgatić.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.