Zbog prevare i prodaje tuđeg zemljišta priveden 46-godišnji muškarac Zbog prevare i prodaje tuđeg zemljišta priveden 46-godišnji muškarac
Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje isprava i prijevaru. Naime, 46-godišnjaka se... Zbog prevare i prodaje tuđeg zemljišta priveden 46-godišnji muškarac

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje isprava i prijevaru.
Naime, 46-godišnjaka se sumnjiči da je da je krajem 2011.godine sačinio lažni kupoprodajni ugovor o kupnji zemljišta na biogradskom području s umrlom osobom (r. 1927) , nakon čega je na tako lažno sačinjenom ugovoru krivotvorio javnobilježničku ovjeru, a temeljem čega se kasnije upisao kao vlasnik zemljišta.
Nadalje, tijekom 2016.godine je doveo u zabludu 48-godišnjeg kupca, s kojim je sklopio kupoprodajni ugovor o prodaji navedenog zemljišta te mu prodao nepripadajuću nekretninu za iznos od 80 tisuća eura.
Protiv 46-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava i prijevare.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.