Zbog prijevare u gospodarskom kriminalu prijavljen 57-godišnji Zadranin Zbog prijevare u gospodarskom kriminalu prijavljen 57-godišnji Zadranin
Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevare u gospodarskom poslovanju. Naime, sumnjiči ga se da... Zbog prijevare u gospodarskom kriminalu prijavljen 57-godišnji Zadranin

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevare u gospodarskom poslovanju.
Naime, sumnjiči ga se da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva krajem 2016.godine s vlasnikom obrta ugovorio radove pjeskarenja metalne konstrukcije, a nakon obavljenih radova isplatio je manji dio ugovorene cijene, dok veći dio u iznosu od gotovo 170 tisuća kuna nije platio.
Također ga se sumnjiči da je početkom prošle godine od trgovačkog društva iz Zadra naručio materijal vrijedan 100-tinjak tisuća kuna, a koji nakon isporuke nije platio.
Protiv 57-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.