Zbog proizvodnje droge i pomaganja bjeguncu priveden 33-godišnji Zadranin Zbog proizvodnje droge i pomaganja bjeguncu priveden 33-godišnji Zadranin
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te kazneno djelo Pomoć... Zbog proizvodnje droge i pomaganja bjeguncu priveden 33-godišnji Zadranin

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te kazneno djelo Pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela.
Naime, 33-godišnjaka se sumnjiči da je u više navrata od 28.ožujka do 26. travnja preprodavao drogu kokain na zadarskom području.
Također ga se sumnjiči da je pomagao počinitelju kaznenog djela tako što je 05./06. travnja ustupio svoje prostorije za skrivanje tada počinitelja u bijegu.
Uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela Neovlaštene proizvodnje i promete drogama te Pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela, 33-gdišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.