Zbog rekonstrukcije Ulice dr. Franje Tuđmana na snazi je nova regulacija prometa Zbog rekonstrukcije Ulice dr. Franje Tuđmana na snazi je nova regulacija prometa
Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ceste zadarske županije d.o.o. na sanaciji kolničke konstrukcije na dijelu Ulice dr.... Zbog rekonstrukcije Ulice dr. Franje Tuđmana na snazi je nova regulacija prometa

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ceste zadarske županije d.o.o. na sanaciji kolničke konstrukcije na dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana u Zadru, u trajanju od 10 dana u razdoblju od 9. listopada 2019.g. do 25. listopada 2019.g. na snazi biti privremena regulacija prometa.
Ulica dr. Franje Tuđmana od raskrižja s Ulicom bana Josipa Jelačića u smjeru juga zatvara se za sav promet te se obilazno preusmjerava u Ulicu bana Josipa Jelačića (smjer sjeveroistok -Ul. Domovinskog rata –Višnjik i smjer jugozapad –Branimirova obala- Jazine).
Prometovanje Ulicom dr. Franje Tuđmana u smjeru sjevera od raskrižja s ulicom Put Stanova odvijati će se uz ograničenje brzine i prema privremenoj regulaciji prometa naizmjenično lijevim i desnim kolničkim trakom.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.