ZELENA ČISTKA I zadarski pravaši sudjelivali u čišćenju plaže na Puntamici ZELENA ČISTKA I zadarski pravaši sudjelivali u čišćenju plaže na Puntamici
Ususret prazniku rada, dana 30. travnja 2016. godine, predstavnici HSP AS pridružili su se ekološkoj akciji „Zelena čistka“ koja se održala u Zadru, na... ZELENA ČISTKA I zadarski pravaši sudjelivali u čišćenju plaže na Puntamici

Ususret prazniku rada, dana 30. travnja 2016. godine, predstavnici HSP AS pridružili su se ekološkoj akciji „Zelena čistka“ koja se održala u Zadru, na području Puntamike, s početkom u 11 sati.
Ekološka akcija “Zelena čistka – jedan dan za čišći okoliš“ se provodi u sklopu svjetske akcije “World Cleanup 2016“. Zelena čistka je postala najveća ekološka volonterska akcija u Hrvatskoj te je 2015. godine preko 52.000 volontera iz cijele Hrvatske samo u jednom danu očistilo 6.000 tona otpada.

Izvrsni rezultati prošlogodišnjih akcija poticaj su da svakim danom budemo još jači i još bolji. Svoje sudjelovanje u akciji potvrdili su Udruga Nada, učenici i djelatnici OŠ Šime Budinića, Volonterski centar Zadar, članovi drugih udruga i pojedinici.
Upravo su svojim primjerom zadarski starčevićanci pokazali na koji se način valja skrbiti za dobrobit šire društvene zajednice. Na ovogodišnju Zelenu čistku iz redova HSP AS odazvali su se zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, dogradonačelnik Grada Zadra i član Predsjedništva HSP AS, gospodin Ivica Vlakić, pročelnica za razvoj otoka i zaštitu prirode Grada Zadra, gospođa Andreja Baraba, ravnatelj Osnovne škole Šime Budinića, gospodin Ivan Čular, gradski vijećnik gospodin Teo Boban, predsjednik Časnog suda HSP AS, gospodin Marko Barančić, administrativni tajnik HSP AS Zadarske županije, gospodin Marin Buovac, potpredsjednik Kluba mladih starčevićanaca Zadarske županije, gospodin Josip Verunica, predstavnik MO Puntamika HSP AS, gospodin Davor Šimićev, kao i brojni drugi ugledni članovi i članice HSP AS: Franka Dvorski, Maja Barančić, Ivana Boban, Petra Kruneš, Tomislav Martinović, Mario Zrilić, Krešimir Atelj, Dinko Stojčević, Ivan Gulan, Josip Bugarija, Ivan Modrić i mnogi drugi.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.