ŽIVI ZID: “Branitelji sramite se, niste stali uz suborca bačenog na ulicu” ŽIVI ZID: “Branitelji sramite se, niste stali uz suborca bačenog na ulicu”
Kao što je i najavljeno, jučer je u Jankolovici pored Biograda u 10 sati ujutro deložirana obitelj hrvatskoga branitelja Tihomira Đurđevića iz skromnog državnog... ŽIVI ZID: “Branitelji sramite se, niste stali uz suborca bačenog na ulicu”

Kao što je i najavljeno, jučer je u Jankolovici pored Biograda u 10 sati ujutro deložirana obitelj hrvatskoga branitelja Tihomira Đurđevića iz skromnog državnog stana u kojem su dugo godina živjeli.

Proje deložacije, Jasminka Adžić Sikirić, vijećnica Živog zida, pozvala je braniteljske udruge da reagiraju kako ova obitelj ne bi ostala bez doma.

Međutim, na deložaciji se nije pojavio niti jedan predstavnik udruga proizašlih iz Domovinskog rata, što je razljutilo članove Živog zida, koji su poručili:

“Branitelj s obitelji je izbačen iz svojeg doma u kojem se nekad u bivšoj državi držala stoka. Sada u slobodnoj Hrvatskoj ni u štali nema mjesta za ovog branitelja i njegovu obitelj. Ni jedna braniteljska udruga nije izašla. Zabavljeni su paradom povodom obilježavanja Akcije Maslenica. Sramite se “branitelji”!!!

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.