Živi zid Zadarske županije: Vrh stranke narušio nam je ugled, očekujemo izbore kroz 30 dana! Živi zid Zadarske županije: Vrh stranke narušio nam je ugled, očekujemo izbore kroz 30 dana!
Iz Živog zida Zadarske županije očitovali su se o najnovijim događajima u stranvi. “Dragi aktivisti, članovi i simpatizeri Živog zida, dugujemo vam ispriku zbog... Živi zid Zadarske županije: Vrh stranke narušio nam je ugled, očekujemo izbore kroz 30 dana!

Iz Živog zida Zadarske županije očitovali su se o najnovijim događajima u stranvi.

“Dragi aktivisti, članovi i simpatizeri Živog zida,

dugujemo vam ispriku zbog ponašanja naših predstavnika u vrhu, čiju ispriku zbog nanošenja trajne štete ugledu stranke kao i nama osobno koji predstavljamo Živi zid na regionalnim i lokalnim razinama, svi skupa još čekamo. Zadarska koordinacija se složila da se hitno moraju održati unutarstranački izbori i to u roku od 30, a ne 90 dana kako sadašnji predsjednik najavljuje, gdje bismo bili u mogućnosti demokratskim putem birati članove predsjedništva. Inicijativa za raspisivanje unutarstranačkih izbora u roku od 30 dana je krenula iz Zadra i naišla na odobravanje većine koordinatora i članstva koji su uputili isti zahtjev. Ako zbog toga uslijede sankcije, sadašnje predsjedništvo samo će potvrditi da im ne odgovara da članovi odlučuju po principu jedan član-jedan glas i da se diktatura koja je dovela do raskola i dalje nastavlja. Pozivamo Vas da se nastavite s nama zajedno boriti za pravedniju Hrvatsku. Živi zid ne čini pet pojedinaca, već tisuće aktivista koji su spremni opet stati na prvu liniju i kao što smo branili sve obespravljene, kojima je ovaj sustav uzeo dostojanstvo udarajući im na dom i egzistenciju, branit ćemo i dignitet naše stranke.”

Živi zid Zadarska županija

  • Anonimno

    11. lipnja 2019. #1 Author

    Zivi zid p0staje mrtvi zid pao Berlinski pa ce i ovaj

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.